top of page

Feestjes boeken voor de wintermaanden zijn reeds mogelijk.

VERJAARDAGFEESTJES VOOR KLEUTERS EN LAGERE SCHOOLKINDEREN (enkel van januari-maart en oktober-december)

Op Herisem kan je ook terecht voor een uniek verjaardagsfeestje voor groepen van minimum 12 tot maximum 20 kinderen.

 

Op zaterdagnamiddag van 14.00 tot 16.00 kan je hiervoor uit de volgende formules kiezen:

- een rondleiding op de boerderij + een workshop papier scheppen (enkel voor kinderen vanaf de lagere school, € 6  per kind en € 30 voor de begeleiding)

- een rondleiding op de boerderij en een reuze ganzenbordspel met verschillende opdrachten (vanaf 6 jaar, €6  per kind en €30 voor de begeleiding)

-een rondleiding op de boerderij en in groep kleine spelletjes spelen: zakdoek leggen, schipper, dassenroof.... (voor kleuters en kinderen van de lagere school, €6  per kind en €30 voor de begeleiding)

- een rondleiding op de boerderij en een workshop brood bakken (voor kleuters vanaf 3de kleuterklas en voor kinderen van de lagere school, €7 per kind en €30 voor de begeleiding)

 

Tijdens deze programma’s bestaat ook de mogelijkheid om een rondje te maken met pony Bubbels of het boerenpaard Mina (bijkomend €15 per groep).

 

Ook kan je eventueel aansluitend een huifkartocht maken doorheen de vallei van de Molenbeek, getrokken door twee boerenpaarden. Dit duurt ongeveer één uur voor de prijs van 130€. Hierop kan je zelf ook een hapje en een drankje voorzien.

 

Van 16 uur tot 17 uur stellen wij onze speelweide met picknicktafels ter beschikking (gratis), bij slecht weer kan er een zaal in "Het Pakhuis" gehuurd worden voor €50. Er is een koelkast, diepvries en microgolfoven ter beschikking.

Graag een vuilniszak meebrengen om al het afval mee naar huis te nemen.

 

Wij hebben ook een springkasteel ter beschikking dat je kan gebruiken tussen 16 uur en 17 uur voor de prijs van €75. Dit wordt door ons opgezet en afgebroken.

bottom of page